TOHUMAN samler de bedste danske eksperter

TOHUMAN app og blog blev lanceret i 2015. Siden har vi udviklet TOHUMAN universet med behandlerportal og shop.

TOHUMAN har allieret sig med de bedste danske eksperter inden for sundhed og velvære – det er både alternativ behandlere, kosteksperter, sportsfolk og eksperter i mental sundhed.

TOHUMAN har desuden en prof. redaktion og et team af marketings- og SEO-specialister samt IT-eksperter.

89
% kvindelig brugere
11
% mandlige bruger

HUMAN to HUMAN

Vision bag TOHUMAN har været at skabe et fællesskab (community) for alle, hvor det er muligt at dele viden og erfaringer human to human.

På den måde skaber vi et community inden for sundhed, velvære og alternativ behandling, hvor brugerne selv er aktive i dialogen. Det skaber et stærkere medie og et stærk annonceplatform, hvor der er encitament til at være aktiv.

0

Hvorfor skal du satse online?

Det skal du, fordi langt de fleste søger online, når de ønsker alternativ behandling

Tiderne har ændret sig. I dag har alle en mobiltelefon, og det er nemt at Google, tjekke Trustpilot og Facebook 24/7. Det betyder, at de færreste kontakter dig. De finder dig online, hvis altså du er til stede og har en attraktiv profil.

I dag læser vi artikler, anmeldelser og starter med at spørge vores venner til råds. Du kommer altså først i betragtning, hvis …

  • • Du er til stede online
  • • Du har gode anmeldelser
  • • Det er nemt at komme i kontakt med dig
  • • Man kan se åbningstider og booke online

Vores team består af...

Vores team er præsenteret her. Og du er altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Jan Dibbern
Jan Dibbern
Stifter
Christian Illerup / Adway.dk
Christian Illerup / Adway.dk
Analyse og SEO ekspert
We Are Hiring!

TOHUMAN er et online medienetværk

TOHUMAN giver dig mulighed for at målrette dine budskaber, produktomtaler, artikler og kampagner direkte til den målgruppe, du ønsker. Vi hjælper dig i dialog med forbrugerne.</p> <p>TOHUMAN består af<br /> 1) Sundhedsblog med gratis artikler og guides<br /> 2) Sundhedsapp med artikler, søgeportal og produkter<br /> 3) Søgeportal - nemt at finde behandlere i hele DK - lige som Hotels.com<br /> 4) Online shopping 2020